KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Tropisch strand, Bonaire
 

Charmant eiland vol spectaculaire natuur

Wilt u zon en zee combineren met sportieve activiteiten? Boek vliegtickets naar Bonaire en geniet van een ontspannen vakantie. Het eiland biedt zowel fantastische stranden als indrukwekkende natuur. Misschien spot u wel één van de zeldzame soorten zeeschildpadden die broeden op de zandstranden. Bewonder de zoutmeren in het Washington Slagbaai National Park. En wat dacht u van de geweldige duik- en snorkelmogelijkheden? Aan het eind van de dag kunt u heerlijk eten in de charmante hoofdstad Kralendijk, vol zonnige terrasjes met uitzicht op de Caribische Zee.

Zwart koraal en kleurrijke vissen

De auto’s op Bonaire hebben niet voor niets ‘Diver’s Paradise’ op hun nummerbord staan. Het eiland heeft meer dan 80 duikstekken: van steile wanden en glooiende riffen tot een heus scheepswrak. Het uitgestrekte koraalrif van het eilandje Klein Bonaire is een populaire plek en herbergt veel bijzondere tropische vissoorten. Aan de zuidwestelijke punt van Klein Bonaire bevindt zich Forest: een unieke onderwaterlocatie met velden vol zwart koraal. Bonaire is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie vol duikmogelijkheden in de Cariben. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Bonaire!

Betoverende baaien en zuurstokroze flamingo’s

Bonaire mag dan niet groot zijn: er zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten. In het Washington Slagbaai National Park kijkt u uw ogen uit: grillige bergen, betoverende baaien en spectaculaire blowholes vormen hier het decor. En vanaf de Brandaris, de hoogste berg van Bonaire, heeft u een geweldig uitzicht over het eiland. Bij helder weer kunt u zelfs Curaçao zien liggen. Natuurlijk zijn ook de flamingokolonies een unieke bezienswaardigheid. Bonaire is één van de slechts 4 plaatsen ter wereld waar flamingo's zich nestelen en broeden.

Vliegtickets naar Bonaire voor een ontspannen strandvakantie

Een goedkoop vliegticket naar Bonaire boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Bonaire snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Bonaire

 

Des te meer redenen om Bonaire te bezoeken

 

yelp
Bonaire: Hotspots