KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Grote Markt van Brussel
 

Royaal genieten in de Belgische hoofdstad

Ontdek de vele attracties van de hoofdstad van België! Boek vliegtickets naar Brussel en ontdek de stad van pralines en Manneken Pis. Loop over de Grote Markt omringd met historische panden en bezoek het symbool van de stad: het Atomium. Brussel is een stad vol grandeur en de vele stadsparken vol beelden en fonteinen zijn hier een mooi voorbeeld van. Genieten is hier het devies!

Gastronomie met een hoofdletter G

Brussel is naast de officiële, ook de gastronomische hoofdstad van België. Doe u tegoed aan een heerlijke Belgische wafel of proef een van de vele speciale Belgische bieren op een terras in de gezellige wijk De Zavel. De Brusselse keuken kent een sterke Franse invloed en de keuze aan goede restaurants is overweldigend. Ga naar de Beenhouwersstraat voor een variëteit aan bistro’s. Vrijwel overal zult u de bekende ‘moules frites’ op het menu vinden. Brussel is de ideale bestemming voor een bourgondische stedentrip of het startpunt voor een vakantie in België. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Brussel!

Koninklijk winkelen

Winkelen kan in Brussel op diverse plekken. In de prachtige Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vindt u een keur aan chique winkels en restaurants. Aan de Nieuwstraat zult u zeker slagen: het is tenslotte de langste winkelstraat van Brussel. Houdt u van oude schatten? Slenter door de Blaesstraat langs talloze antiek- en brocantewinkels naar de dagelijkse rommelmarkt op het Vossenplein. Bent u toe aan cultuur? Het Jubelpark of Parc du Cinquantenaire is een echte landmark waar u naast wandelen tussen het groen ook 3 imposante musea kunt bezoeken.

Vliegtickets naar Brussel voor een gevarieerde stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Brussel boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt België snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Brussel

 

Des te meer redenen om Brussel te bezoeken

 

Brussel: soortgelijke bestemmingen