KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Denemarken

Nyhavn, Denemarken

Mix van modern design en sprookjeskastelen

Rondtrekken in een land vol variatie? Boek vliegtickets naar Denemarken en bezoek Legoland of bewonder de hoge krijtrotsen bij de kliffen van het eiland Møn. Het grootste eiland van Denemarken én van de hele wereld is Groenland. Het hoort ook bij dit koninkrijk. Vaar naar de gletsjers en ijsrotsen, bezoek kleurrijke vissersdorpjes en ontmoet de Inuït bevolking en hun sledehonden.

 

Naar Denemarken

Modern Kopenhagen

Een bezoek aan Kopenhagen mag niet missen op uw reis door Denemarken. In de langste winkelstraat van Europa, de Strøget, wordt u hebberig van alle mooie designartikelen. Eet in de beste restaurants en fiets naar de haven. Daar ziet u de bekende Kleine Zeemeermin van het verhaal van Hans Christian Andersen op haar rots te zien zitten. Waar deze schrijver de inspiratie voor zijn sprookjes vandaan haalde is niet moeilijk voor te stellen... Op zijn geboorte-eiland Funen alleen al staan 123 kastelen en landhuizen, waarvan Kasteel Egeskov de bekendste is. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Denemarken!

Vechten met Vikingen

Duikt u graag de geschiedenis in dan moet u in het gezellige studentenstadje Århus zijn. In het plaatselijke openluchtmuseum Den Gamle By ziet u hoe mensen vroeger werkten en woonden. U kunt er zelfs een ritje met paard en wagen maken! Ook het oudste Scandinavische stadje Ribe staat op het lijstje van een historiefan. Niet alleen vanwege de oude binnenstad, maar ook omdat het VikingeCenter hier ligt. U waant zich zelf een stoere zeevaarder! Duikt u liever echt in de zee? Dan heeft u op de langgerekte stranden van Jutland plek zat!

Vliegtickets naar Denemarken voor een historische vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Denemarken boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Denemarken snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Denemarken: alle bestemmingen

Aalborg ANG 2199
Billund ANG 2095
Kopenhagen ANG 2110