KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Hongarije

De abdijkerk in Tithany, Hongarije

Kuren en goulash eten

Op vakantie naar het land van nomadenvolk de Magyaren? Boek vliegtickets naar Hongarije en wandel over de poesta’s of bezoek een van de porseleinfabrieken. Voor het echte Hongaarse gevoel kan een bezoekje aan een spectaculaire paardenshow eigenlijk niet missen. En houdt u van een wijntje? Dan is een proeverij bij een van de wijngaarden natuurlijk genieten.

 

Naar Hongarije

Parel aan de Donau

De hoofdstad Boedapest wordt door de Donau verdeeld in 2 delen: het heuvelachtige en rustige Boeda en het vlakke en gezellige Pest. In Boeda staat het opvallende Burchtpaleis. Bezoek in dit prachtige gebouw het historisch museum en de Hongaarse Nationale Galerie. In Pest kunt u fantastisch shoppen én van imposante gebouwen genieten aan de boulevard Andrássy út. Wanneer u ’s avonds een van de gezellige restaurants bezoekt bestelt u natuurlijk goulash. En heeft u er nog geen genoeg van? Duik dan het drukke nachtleven in! Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Hongarije! 

Zonnen bij het Balatonmeer

Hongaarse wateren zijn echte trekpleisters. Vooral de vele stranden aan het Balatonmeer zijn voor iedereen aantrekkelijk. Wie graag de drukte opzoekt kiest voor de dorpjes aan de zuidoever vol gezellige cafés en bars. Houdt u meer van rust, dan is de noordoever de juiste kant. Maak een wandeling door het bos of zoek hier de minerale- en warmwaterbronnen op. Het grootste thermale meer van Europa, Hévíz, ligt ook vlakbij. Kuren kan in het hele land want Hongaren zijn gek op badhuizen!

Vliegtickets naar Hongarije voor een mooie vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Hongarije boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Hongarije snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Hongarije: alle bestemmingen

Boedapest ANG 1979