KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Argentina

Gortdroge maanlandschappen in Tolar Grande

Passionele tango’s en ruige landschappen

Rondreizen in een land vol diversiteit? Boek vliegtickets naar Argentinië en bezoek de stad Córdoba of bekijk de strakblauwe bergmeren in het Andesgebergte. Ook skiën in Bariloche is een spectaculaire ervaring. Natuurlijk mag u ook de typisch Argentijnse steaks niet missen. Houdt u van dansen? Leer dan de fijne kneepjes van de passionele tango in Buenos Aires of swing hier tot ’s ochtends vroeg in een van de beroemde nachtclubs.

 

Naar Argentina

Gaucho’s in de pampa’s

Het binnenland van Argentinië wordt gekenmerkt door uitgestrekte grasvlakten, de pampa’s genaamd. Maak een ritje te paard met de gaucho’s, de cowboys van Argentinië. Heeft u zin in een lekker wijntje, dan kunt u deze inslaan bij een wijnboerderij in de omgeving van Mendoza. Deze streek is wereldberoemd vanwege de fantastische wijn die er vandaan komt. Zin in zon, zee en strand? Op de stranden van Pinamar of Mar del Plata ervaart u het relaxte Argentijnse strandleven op en top. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Argentinië! 

Watervallen en gletsjers

Een van de bekendste plekken in Argentinië zijn de watervallen van Iguazu bij de grens met Brazilië en Paraguay. Bekijk van dichtbij hoe massa’s water van alle kanten naar beneden kletteren. En vergeet onderweg niet te letten op de bijzondere bloemen en dieren die u tegenkomt. Veel zuidelijker ligt een ander prachtig natuurgebied: Patagonië. Mountainbike langs de helblauwe meren en vaar met een boot langs de gigantische ijsmassa van de gletsjer Perito Moreno. Hier kunt u het ijs horen kraken; een onvergetelijke ervaring! Warm uzelf op met een maté: een typisch Argentijnse thee die u door een metalen rietje opslurpt.

Vliegtickets naar Argentinië voor een diverse vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Argentinië boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Argentinië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder