KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Kleurrijk La Boca, Buenos Aires
 

Voel het ritme van Buenos Aires

Brede boulevards, statige herenhuizen, levendige pleinen en ontelbare stadspaleizen. Boek vliegtickets naar Buenos Aires en wandel over Plaza de Mayo en het San Martín-plein. In het oude Buenos Aires heeft elke steen een ziel. Maar ook het nieuwe deel van de stad is betoverend: Puerto Madero kent een veelvoud aan restaurants en futuristische bouwwerken. En dan is er ook de verrukkelijke Argentijnse keuken... Niet voor niets wordt Buenos Aires ook wel het 'Parijs van Zuid-Amerika' genoemd.

Mix van oud en nieuw

Buenos Aires is een mix van wijken met elk hun eigen karakter. Het oudste deel van de stad is Palermo Viejo. Kronkelende straten, oude panden en sfeervolle restaurants vormen hier het decor. In Palermo vindt u ook de Buenos Aires Zoo waar zelfs de dierenverblijven een historisch karakter hebben. Ontdek de antiekwinkels van San Telmo of loop over de grootste begraafplaats van Zuid-Amerika, 'Cementario de la Recoleta', waar Evita Péron ligt begraven. Buenos Aires is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een rondreis door Argentinië. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Buenos Aires!

Oorsprong van de tango

Argentijnen hebben een passie voor 3 dingen: goed eten, voetbal en natuurlijk de tango. Op een milonga, een speciale tangoavond, kunt u zien hoe zowel oud als jong deze dans tot in de puntjes beheerst. Tussendoor wordt de honger gestild met botermalse Argentijnse steak en een goed glas wijn. Zoekt u nog een plek voor de nacht? Buenos Aires kent talloze hotels maar een echt bijzonder verblijf heeft u op één van de estancias: Argentijnse landerijen net buiten de stad.

Vliegtickets naar Buenos Aires voor een onvergetelijke reis

Een goedkoop vliegticket naar Buenos Aires boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Argentinië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Buenos Aires

 

yelp
Buenos Aires: Hotspots

 

Buenos Aires: soortgelijke bestemmingen