KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Brazilië

Nationaal Park Chapada Diamantina, Brazilië

Swingen in de Amazone

Natuur, strand en spectaculaire steden in één vakantie? Boek vliegtickets naar Brazilië en bekijk de indrukwekkende Iguaçu-watervallen, winkel in Sao Paulo en overnacht in koloniaal Olinda. Natuurlijk heeft Brazilië ook heerlijke stranden waar zien en gezien worden het motto is. Bestel er bij een van de gezellige cocktailkarretjes een caipirinha in een kokosnoot en geniet! Carpe diem!

 

Naar Brazilië

Wild spotten in drassige gebieden

Naast prachtige stranden heeft Brazilië in het binnenland enorme natuurgebieden. De Amazone is het grootste regenwoud op aarde. Vaar met een bootje langs kaaimannen en ga op zoek naar Amazonedolfijnen. Wie weet spot u zelfs een jaguar! Nog meer kans om wilde dieren te zien heeft u richting het zuiden, in moerasgebied de Pantanal. Op een paard met Braziliaanse cowboys rijdt u langs ara’s en anaconda’s. Vis voor het diner (voorzichtig!) een piranha uit de rivier en hoor ’s nachts in uw bed het brullen van apen. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Brazilië! 

Ritmisch Rio

Ritme zit de uitbundige Brazilianen in het bloed. Verwonder u tijdens een avondje uit over hun soepele capoeirabewegingen en dans samen de samba. De stad Salvador staat bekend om de vele drumbands die u vooral op dinsdag overal tegenkomt. Maar u kunt hier ook op iedere straathoek fantastisch eten. Natuurlijk is een bezoek aan het bruisende Rio een must. Geniet van het uitzicht op de Corcovado-berg of swing op de wereldberoemde stranden van Copacabana en Ipanema. Bent u in de lente in Brazilië? Dan kunt u niet om het carnaval heen. De stad verandert in een feest van sambaballen, veren en glitterpakjes. Dit is Brazilië op zijn best!

Vliegtickets naar Brazilië voor een zonnige vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Brazilië boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Brazilië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder