KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Snorkel- & Duikvakanties

 

Duiken tussen kleurrijke vissen en koraal

Op zoek naar de beste duikvakantie? Ontdek met KLM de mooiste duikplekken ter wereld. Snorkel tussen papegaaivissen in Indonesië of bewonder de koraaltuinen van de Filipijnen. Trek in Maleisië uw duikuitrusting aan voor een ontmoeting met een hamerhaai. Vergeet ook niet te luisteren naar het geknabbel van vrolijke gekleurde visjes. Het lijkt bijna een muziekje!

Snorkelen en leren duiken

De beeldschone onderwaterwereld is vaak gemakkelijk te bewonderen. Zet een duikbril op en snorkel in Belize zo vanaf de kust langs het prachtigste kleurrijke vissen. Of neem een introductieduik in El Gouna, een zonovergoten kustplaatsje in Egypte. Wilt u zelf leren duiken? Haal dan uw ‘Padi open water’ in Curaçao. Voor u het weet zwemt u meters diep tussen clownsvisjes en anemonen. Vergeet uw buddy niet te wijzen op de hypnotiserende bewegingen van een mantarog. U kijkt uw ogen uit! Laat u verrassen: boek snel uw duikvakantie!

Zwemmen met haaien

Met uw duikbrevet op zak gaat er een hele nieuwe wereld voor u open! Reuzenschildpadden, bizarre alen en vriendelijke haaien trekken aan u voorbij in het grootste karoolrif ter wereld: het Great Barrier Reef in Australië. U kunt hier ook met de grootste vis ter wereld duiken, de walvishaai. Maak u geen zorgen, het enorme gevaarte is vegetariër. Wrakduikers kunnen fantastisch terecht bij de Marshalleilanden. Tussen de vele scheepswrakken ligt ook een groot Japans oorlogsschip boordevol verrassingen. Ga met een volle duikfles op pad want het is er adembenemend mooi!

Vliegtickets voor fantastische duikvakantie

Een goedkoop vliegticket naar de beste duikbestemmingen boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt uw duikvakantie snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder