KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Romantische vakanties

 

Dineren onder de sterrenhemel

Een romantische vakantie met de liefde van uw leven? Boek vliegtickets met KLM en vlieg naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Zwijmel onder een parasol op prachtig Mauritius of beklink uw huwelijk op het strand van Curaçao. Sluit de mooiste dag van uw leven af in een bruidssuite met jacuzzi en niets staat een fantastisch huwelijk meer in de weg!

Romantiek in de stad

Dineren bij kaarslicht terwijl u nippend aan een goed glas wijn in de ogen van uw geliefde staart. En ’s avonds romantisch hand in hand wandelen langs de Seine met de lichtjes van de Eiffeltoren aan de horizon. Parijs wordt niet voor niets de stad van de liefde genoemd. Maar Venetië is minstens zo romantisch. Laat u door een zingende gondelier vervoeren over de mooie kanalen. En vraag uw partner ten huwelijk op de Rialtobrug. Laat u verrassen: boek snel uw romantische vakantie met KLM!

Onvergetelijke huwelijksreis

Het jawoord geven op een zonovergoten strand met een azuurblauwe kabbelend zeetje op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?! Het kan op Hawaii of op de beeldschone stranden van de Malediven. Verblijf in een bruidssuite in het prachtige Belize en voer elkaar in het bubbelbad aardbeien gedoopt in chocolade. Of boek een huwelijksreis naar Namibië waar u overdag samen de bijzonderste dieren spot en ’s avonds eet onder een prachtige Afrikaanse sterrenhemel. Liefde kent geen grenzen!

Huwelijksreizen en romantische vakanties

Een goedkoop vliegticket voor een romantische vakantie boeken? Bij KLM begint uw droomreis al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt uw romantische vakantie snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder