KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Nyd verdens safarihovedstad

Opdag byen, som startede rundt omkring et Masai-vandhul. Reservér fly til Nairobi, og udforsk den forbløffende natur og overfloden af vilde dyr, som Kenya er så berømt for. Tag på Karen Blixen Museum og prøv frisk frugt i det farverige, overdækkede bymarked. Nairobi er en meget grøn by med et dejligt klima. Temperaturen ligger imellem 20 og 24 grader celsius (68 og 76 F), hvilket gør det til et ideelt mål året rundt!

Morgenmad med giraffer

Man skal ikke rejse langt for at se vilde dyr. Bliv overvældet af løver, elefanter og zebra i Nairobi National Park, mens Nairobis skyline glitrer i baggrunden. Selvom byen har mange fortræffelige hoteller, fortjener Giraffe Manor Hotel at blive anbefalet. Man kan nyde sin morgenkaffe, mens giraffer stikker deres lange halse ind gennem hotelvinduerne. Nairobi er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Kenya. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Nairobi nu!

Opdag det afrikanske køkken

Udover aktiviteter uden for byen har selve Nairobi også meget at byde på. Kulturelskere bør tage på Nationalmuseet for at udforske flora & fauna, kultur og historie for Kenya og dets folk. Lidt sulten efter en dag med seværdigheder? Prøv det kenyanske køkken og smag på Kiswahili, Kenyas nationalret, som skylles ned med en kølig Tusker-øl fra det lokale bryggeri.

Fly til Nairobi for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Nairobi? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Kenya, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Nairobi

 

Flere grunde til at besøge Nairobi

 

yelp
Nairobi: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Jomo Kenyatta International Airport NBO
Valuta: Kenyan Shilling (KES)

Tidspunkt: GMT +3
Transport
Elektricitet: 240 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Nairobi: lignende destinationer