Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

Bourke’s Luck-kolkgaten near Johannesburg
 

Opdag de mange facetter ved ‘Jozi’

Er du til en god balance mellem natur og byliv? Reservér fly til Johannesburg, og oplev en pulserende, sydafrikansk metropol såvel som de overvældende omgivelser. I Sydafrikas finansielle hjerte kan man lære landets turbulente historie at kende i Nelson Mandela National Museum og Apartheid Museum. Om aftenen kan man nyde byens sprudlende natteliv. Når man har set nok af byen, kan man tage af sted til Johannesburg Zoo eller på en flerdages safari til den imponerende Kruger Park.

Elefanter og løver i baghaven

En af de vigtigste årsager til at besøge dette land er den smukke natur. Den verdensberømte Kruger National Park, hvor man står ansigt til ansigt med løver, zebraer og elefanter, er nemt inden for rækkevidde af Johannesburg. Lion Park, lige uden for byen, er en anden populær attraktion. Johannesburg er det ideelle mål for en storbyrejse eller det perfekte udgangspunkt for en inspirerende rundrejse i Sydafrika. Oplev det selv: reservér fly til Johannesburg nu!

Hyggelig bytur i ‘Jozi’

Livet begynder for alvor i ‘Jozi’ – som Johannesburg nogle gange kærligt tiltales af sine indbyggere – når arbejdsdagen er slut. Nyd et gourmetmåltid i en af restauranterne på Nelson Mandela Square, mens underholdning leveres af gadekunstnere. Når aftensmaden er spist, er der et enormt udbud af natklubber og cocktailbarer i Johannesburg, som man kan vælge imellem. Den luksuriøse bydel Melville tiltrækker de modebevidste klubbesøgende. For en farverig blanding af musikgenrer skal man tage til Bassline i bydelen Newtown og opleve det bedste af blues, jazz og afrikansk rap.

Fly til Johannesburg for en særlig rundrejse

Find billige flybilletter til Johannesburg? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Sydafrika, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Johannesburg

 

Flere grunde til at besøge Johannesburg

 

yelp
Johannesburg: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: O.R. Tambo International Airport (ORTIA) JNB
Valuta: Rand (ZAR)

Tidspunkt: GMT +2
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Johannesburg: lignende destinationer