Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Dyk og dans i Filippinerne

Tusindvis af øer med øde strande, azurblåt hav og svajende palmetræer: Velkommen til Filippinerne. Reservér fly til Manila, og opdag dette land og dets gæstfrie folk. Manila er den billedskønne hovedstad i Filippinerne med utallige attraktioner. Oplev de pulserende bydele Ermita og Malate og dyk ned i det spændende natteliv. Når man har set det hele, kan man tage til en øde ø og nyde en cocktail i fuldstændig fred og ro.

Besøg Manilas ældste bydel

Intramuros er Manilas ældste bydel og indeholder stadig mange rester fra den spanske æra såsom Palacio del Gobernador, Manilas katedral og Fort Santiago. Klar til lidt afslapning? Så kan man slutte sig til hundredvis af filippinere, som bruger deres fritid på at danse, synge og hygge sig i Rizal Park. Dette er Manilas mest tiltrækkende park og et ægte kulturcenter. Den har vidunderlige, åbne pladser, gangstier og en sommerfugle- og frugthave. Manila er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Filippinerne. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Manila nu!

Uforstyrret fred og farverige koraler

Manilas trummerum står i stærk modsætning til den uforstyrrede fred på de utallige, omkringliggende øer. Med en bådrejse ud af byen føres man til fantastiske, hvide sandstrande på ingen tid. Eller man kan udforske den utrolige verden under vandet i Filippinerne. Nationalparken Apo Reef og revet Tubbataha er populære steder til at dykke, hvor hundredvis af fisk i kraftige farver og fabelagtige koralrev er en fest for øjnene.

Fly til Manila for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Manila? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Filippinerne, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Manila

 

yelp
Manila: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Ninoy Aquino International Airport MNL
Valuta: Peso (PHP)

Tidspunkt: GMT +8
Transport
Elektricitet: 220 volts, 60Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Manila: lignende destinationer