KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Fascinerende hovedstad, som lever både dag og nat

Elsker du shopping, luksushoteller og et dynamisk natteliv? Reservér fly til Bangkok, og udforsk antikke templer, gå gennem traditionelle markeder eller drik en kokosnøddedrik i en af de mange barer. Besøg det kongelige palads og prøv thailandsk karry på nattemarkedet Suan Lim. Eller glem øjeblikkeligt byens hektiske puls med en forfriskende thaimassage i en af de mange spaer. I Bangkok kan livet være lige så afslappende, som det er spændende.

Nyd det thailandske køkken

Nattelivet i Bangkok har mange facetter fra karaokebarer til stilfulde natklubber. Og man kan også spise godt her - fornem mad i Baiyoke Tower eller mere traditionelle retter i en autentisk, thailandsk restaurant. Gå ikke glip af aftenmarkederne, hvor du kan besøge de forskellige spisesteder med et kuponkort og prøve lidt af hvert. Barer på taget skyder også frem som paddehatte i Bangkok og med god grund: De tilbyder en kølig brise og fantastisk udsyn ud over byen, mens man nipper til sin cocktail. Bangkok er det perfekte mål for en storbyferie og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie gennem Thailand. Lad dig overraske, reservér fly til Bangkok lige nu!

Fra marked til indkøbscenter

Det gigantiske MBK Centre består af en forvitring af små butikker. Her kan man finde alle mulige slags elektroniske enheder og telefoner, men man kan også shoppe efter mode og flotte souvenirs. Det moderne Sukhumvit Road har store, luksuriøse indkøbscentre, som indeholder enhver tænkelig mærkevare. Men hvis du leder efter det ægte Thailand, skal de besøge de lokale markeder, som sælger autentiske saronger og håndsyede tasker. De flydende markeder uden for byen er også meget forskellige: Du sejler på en båd forbi andre både, som sælger frisk frugt og grønt.

Fly til Bangkok for en enestående storbyferie

Find billige flybilletter til Bangkok? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Thailand, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Bangkok

 

Flere grunde til at besøge Bangkok

 

yelp
Bangkok: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Suvarnabhumi International Airport BKK
Valuta: Baht (THB)

Tidspunkt: GMT +7
Transport
Elektricitet: 220 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Bangkok: lignende destinationer