Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Vanedannende blanding af kultur, historie og rom

Klassiske, amerikanske biler i pastelfarver, kvinder med store cigarer og den indtagende aroma af Havana-rom... Reservér fly til Havana, og rejs tilbage i tiden i Cubas hovedstad. Besøg Museo de la Revolución og følg the Hemingway Trail. Mens lydene af salsa vibrerer gennem gaderne, kan man sætte sig på en udendørs café og bestille den nationale cocktail, Cuba Libre. Havana vil helt sikkert fascinere!

Opdag kvarterne Vedado og Miramar

Hver facet af Havana er fortryllende. Kommunismen har fået tiden til at stå stille her, hvilket viser sig i gaderne. Højdepunkterne er bl.a. bygningerne fra det 19. århundrede i kvarteret El Vedado og bydelen Miramar, hvor man kan beundre prægtige kolonialvillaer. Eller følg the Hemingway Trail, hvor man føres til nogle af denne verdensberømte forfatters foretrukne steder. Havana er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Cuba. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Havana nu!

Nyd kunst, kultur og stranden

Hjertet i Havana er Plaza de la Catedral. Denne travle plads lægger hjem til byens smukkeste kirke. Tag plads på en bænk og nyd de altid tilstedeværende gademusikanter og dansere. Pladsen er også ofte vært for små markeder, hvor håndlavede kunstværker med fine detaljer sælges. Lyst til sol, hav og sand? Planlæg en dag i Varadero, Cubas mest berømte ferieby. Varadero kaldes også for Playa Azul, hvilket betyder blå strand.

Fly til Havana for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Havana? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Cuba, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Havana

 

Flere grunde til at besøge Havana

 

yelp
Havana: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Jose Marti International Airport HAV
Valuta: Cuban Peso (CUP)

Tidspunkt: GMT -5 (GMT -4, Mar - Oct)
Transport
Elektricitet: 110/220 volts, 60Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Havana: lignende destinationer