Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Charmerende by ved azurblåt hav

Lyst til en strandferie med et strejf af glamour? Reservér fly til Nice, og gå langs Promenade des Anglais med dets palmetræer eller tag en dukkert i Middelhavet. Dette er den franske riviera, når den er bedst. De, der elsker kunst og kultur, bør besøge Matisse Museum eller den imponerende russiske katedral. Til aftensmad kan man bruge aftenen i en af de mange charmerende restauranter og nyde det franske gourmetkøkken. Selvfølgelig med delikat vin til!

Fortræffelig champagne og unikke butikker

Udover det azurblå hav og bølgende palmer kommer den charmerende stemning i Nice fra de flotte gader i den gamle bykerne. Opdag billedskønne vinbutikker, hyggelige bistroer og unikke souvenirbutikker, eller prøv mere moderne indkøbsmuligheder i gågaden Rue de France. Brug for en pause? I Hotel Negresco kan man få en fest for øjnene på den uovertrufne kunstsamling, mens man nipper til et glas fortræffelig champagne. Med sit lyserøde hotel er hotellet et monument i Nice og anses for at være et af de bedste hoteller i verden. Nice er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Frankrig. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Nice nu!

Skinnende vand og lavendelmarkeder

Château de Nice rejser sig som et tårn over Nice. Gå op af borgbakken eller tag Petit Train for at få en fænomenal udsigt over det skinnende Baie des Anges og selve byen. Vi anbefaler også, at man udforsker de typiske provencalske markeder i og omkring byen. De tilbyder et væld af lokale produkter blandt dejlige dufte fra lavendel, oliven og sæbe.

Fly til Nice for en afslappende storbyrejse

Find billige flybilletter til Nice? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Frankrig, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Nice

 

yelp
Nice: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Nice Cote dAzur Airport NCE
Valuta: Euro (EUR)

Tidspunkt: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Nice: lignende destinationer