KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Nyd kultur i Paris

I humør til kultur, romantik og fantastisk mad? Reservér fly til Paris, og gå langs bredden af Seinen, under Eiffeltårnet og hen over Champs-Élysées. Paris er et enormt, kulturelt højdepunkt og en af de få byer i verden, som beholder sin skønhed året rundt. Uanset vejret holder kærlighedens, lysets og modens by aldrig op med at fortrylle.

Bon appétit!

Intet andet sted i verden tilbyder så stemningsfyldt en morgenmad som Paris. Start dagen med en lækker croissant eller baguette, og husk at gemme plads til nogle af Paris' berømte tartines eller crêpes. At spise i den franske metropol er ægte forkælelse: Oplev gourmetaftener på de bedste restauranter eller spis af hjertets lyst på små, hyggelige bistroer. Paris er det ideelle mål for en storbyrejse eller udgangspunktet for en længere ferie i Frankrig. Sulten? Reservér fly til Paris nu!

En by at beundre

Bakken Montmartre krones af den statelige kirke Sacré-Coeur og tårner sig majestætisk over byen og tilbyder den bedste udsigt. Herfra kan man se et udsnit af den unikke atmosfære i gaderne for bohemebydelen Montmartre. Museumskendere vil aldrig kede sig i Paris: Man kan sagtens gå i dagevis igennem de historiske og moderne museer som Louvre eller Centre Pompidou. Har man stadig tid, bør man gå en tur gennem haverne i Versailles eller den vidunderlige Bois de Boulogne. Og glem ikke at besøge Disneyland Paris!

Fly til Paris for en enestående storbyferie

Find billige flybilletter til Paris? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Frankrig, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Paris

 

Flere grunde til at besøge Paris

 

yelp
Paris: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Paris Charles de Gaulle International Airport CDG
Valuta: Euro (EUR)

Tidspunkt: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Paris: lignende destinationer