Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Den evige by: en fest for alle sanserne

Smag på stemningen i Italiens største by. Reservér fly til Rom, og opdag utrolig arkitektur fra romertiden. Gå inden for i Panteon gratis eller reservér en tur med guide af Forum Romanum. Dette var engang det hektiske centrum i den gamle by. Og mens man er i gang, skal man sørge for at nyde de appetitvækkende lækkerbiskner fra det italienske køkken. Fra is til vin og pasta, alting smager fantastisk her.

Den fascinerende stemning af fordums tid

Rom er fuld af gamle bygninger - det er som at rejse tilbage i tiden. Colosseum for eksempel, som er det største amfiteater nogensinde bygget i romerriget. Vatikanet indeholder også mange dejlige, gamle bygninger. De siger, at Peterskirken er den smukkeste kirke i verden - se selv efter, om det er sandt. Denne ministat besidder utrolig kunst fra mestrene såsom Michelangelos sixtinske kapel. Rom er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Italien: reservér fly til Rom nu!

Rom giver appetit på mere

Livet drejer sig om mad i Italien, og det gælder uden tvivl også i Rom. Nyd den dobbelt kølende effekt af gelato ved Trevi-springvandet. Eller find en fin restaurant ved den spanske trappe, som er et af de mest romantiske steder i verden. Lyst til noget frisk? Så er Rom stedet, man skal være. Tag for eksempel til markedet Piazza San Cosimato for at købe lækker frugt, grønt og andre fødevarer.

Fly til Rom for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Rom? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Italien, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Rom

 

Flere grunde til at besøge Rom

 

yelp
Rom: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Rome Leonardo da Vinci International Airport FCO
Valuta: Euro (EUR)

Tidspunkt: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Rom: lignende destinationer