KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
The romantic Amsterdam canals
 

Fly til Amsterdam, {1}

Returflyvning fra

Opdag en kulturel kæmpe

Opdag de kulturelle rigdomme i denne charmerende verdensby. Reservér fly til Amsterdam, og besøg Anne Franks hus eller Van Gogh-museet før en gåtur gennem Vondelparken. Uanset om du går, cykler eller sejler, så venter kulturelle herligheder på dig rundt om hvert hjørne. De århundreder gamle kanalhuse, det kongelige palads og Rijksmuseum emmer af historie, mens det nye EYE-museum viser Amsterdams ultramoderne side.

Kulturskatte i og omkring Amsterdam

Vidste du, at Amsterdams kanaler er på UNESCOs verdensarvsliste? Gå på indkøb gennem de finurlige ‘9 straatjes‘ (9 gader) eller opdag byen fra vandet med en kanalrundfart. Der er også meget at lave lige uden for Amsterdam: For at smage på det virkelige Holland skal man besøge den nærliggende landsby Zaanse Schans og Keukenhof. Alt dette og mere til gør Amsterdam til det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Europa. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Amsterdam nu!

Dyk ned i nattelivet

Hollandske herligheder eller indonesisk ristaffel? Smag på de utallige kulturer i denne lille verdensby. Se selv, hvordan hvert område af Amsterdam er anderledes. Fra Jordaan til Pijp eller Amsterdam Nord har hvert kvarter 1 ting til fælles: Gode caféer, som holder åbent til morgentimerne. Ligesom koncerthallerne. Fra klassisk (Concertgebouw) til rock (Paradiso), Amsterdam har det hele!

Fly til Amsterdam for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Amsterdam? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Holland, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Amsterdam

 

Flere grunde til at besøge Amsterdam

 

yelp
Amsterdam: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 

Amsterdam: lignende destinationer