Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Nyd fristelserne i Portugal

Vil du gerne kombinere en byrejse med en strandferie? Reservér fly til Lissabon, og besøg denne pulserende by under den portugisiske sol. Oplev nattelivet i Bairro Alto og spis ‘pastéis’ i landets mest berømte café, Café A Brasileira. Stig op fra den nedre by til den øvre på ingen tid på Elevador do Carmo. The Torre de Belém (Belémtårnet) tilbyder en fantastisk udsigt over byen og det glitrende hav. Set nok? Strande, som strækker sig milevidt, er lige rundt om hjørnet.

Opdag alle de forskellige udsigter i byen

Lissabons bankende hjerte er bydelen Baixa. Her finder man en blanding af designerbutikker, internationale kædebutikker og traditionelt håndværk. Byens smukkeste pladser finder man på Rua Augusta, hvor man kan tage en pause for at få en forfriskning og suge stemningen til sig. Meget anderledes, men lige så livligt, er Parque das Nações, hjemstedet for futuristisk arkitektur, museer, restauranter og et topmoderne akvarium. En anden populær attraktion er landsbyen Fátima, et valfartssted lige uden for byen. Lissabon er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Portugal. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Lissabon nu!

Udforsk byen på sporvogn 28

De er ikke til at overse: de gule sporvogne på linje 28. En tur på en af disse gamle sporvogne fra 'Electrico' er en oplevelse i sig selv. Stig ombord og bliv transporteret rundt i Lissabons snævre gader. Turen giver et vidunderligt udsyn til byens ældre bydele såsom Alfama og Graça. Om aftenen er et besøg på en typisk, portugisisk fado-restaurant absolut nødvendigt. Opdag kulinariske glæder sammen med lidenskabelig folkemusik: en uforglemmelig oplevelse!

Fly til Lissabon for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Lissabon? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Portugal, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Lissabon

 

Flere grunde til at besøge Lissabon

 

yelp
Lissabon: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Lisbon Portela Airport LIS
Valuta: Euro (EUR)

Tidspunkt: GMT (GMT +1, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Lissabon: lignende destinationer