KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
A real eye-catcher: Casa Batlló, Barcelona
 

Fly til Barcelona, {1}

Returflyvning fra

Metropol på den spanske kyst

Sol, hav og kultur samlet i 1 by? Reservér fly til Barcelona, og bliv inspireret af magien ved FC Barcelona, de fineste boutiquer og de lækreste tapas på hvert et gadehjørne. Gaudís Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Mila og Barcelonas mange museer vil fryde dine sanser. Derudover er søvn også valgfrit takket være byens travle natteliv.

Alle gode ting mødes i Barcelona

Hovedstaden i Catalonien har noget til alle. Nyd det pulserende natteliv især omkring Las Ramblas og kvarteret Barceloneta. Læn dig tilbage, slap af og nyd cava og tapas i verdensklasse på en af de mange restauranter. Tilbring en dag på stranden eller få en rundvisning på det ikoniske stadion Camp Nou. Barcelona er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Spanien. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Barcelona nu!

Byen for fashionistaer og indkøbsafhængige

Over 5 kilometer af indkøbsgader gør Barcelona til stedet over alle steder, hvor man kan shoppe, indtil man besvimer. Små boutiquer, genbrugsbutikker, store kæder og de bedste mærker: Hver har fundet sin egen niche i Barcelona, hvilket gør det til en af indkøbshovedstæderne i Europa. Kom og se det med dine egne øjne!

Fly til Barcelona for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Barcelona? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Spanien, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Barcelona

 

Flere grunde til at besøge Barcelona

 

yelp
Barcelona: Seværdigheder

 

Barcelona: lignende destinationer