Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Fantastisk kunst og de lækreste tapas

Elsker du museer, god mad og et varieret natteliv? Reservér fly til Madrid, og opdag den spanske hovedstad. Tag en gåtur over pladsen Palacio Real de Madrid og tag på shopping på Gran Vía. Hvis du er heldig, spiller fodboldklubben Real Madrid en hjemmekamp, og du kan måske få en billet. Lige uden for byen kan du besøge den spektakulære forlystelsespark Parque Warner. Om aftenen kan man nyde de dejligste tapas på Plaza Mayor efterfulgt af en hvirvlende danseoptræden i en af flamencobarerne.

Topmuseer og smukke parker

Madrids gyldne trekant henviser til byens tre museer i verdensklasse: Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza. Museerne danner en trekant på Paseo del Prado og indeholder hver en samling værker af de store mestre. Set nok kunst? Man kan altid gå en behagelig tur i den nærliggende Buen Retiro Park, hvor man også kan hyre en båd og sejle på søen. I den botaniske have kan man lade sig begejstre over de forskellige slags planter. Madrid er det perfekte mål for en kulturel storbyrejse eller det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Spanien. Opdag det selv: reservér fly til Madrid i dag!

Krydrede pølser og boblende cava

I Madrid er der en tapasbar på hjørnet af nærmest hver eneste gade. Smag på de dejligste oliven, Jamón Ibérico og krydrede, spanske pølser, mens der serveres fine, spanske vine. Har man lyst til noget mere overdådigt, er El Sobrino de Botín den ældste restaurant i verden og har stadigvæk et godt ry. Er man nysgerrig omkring Madrids natteliv, skal man undersøge bydelene Chueca og La Latina.

Fly til Madrid for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til Madrid? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Spanien, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Madrid

 

Flere grunde til at besøge Madrid

 

yelp
Madrid: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Adolfo Suarez Madrid Barajas Airport MAD
Valuta: Euro (EUR)

Tidspunkt: GMT +1 (GMT +2, Apr - Oct)
Transport
Elektricitet: 230 volts, 50Hz.
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Madrid: lignende destinationer