KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Camels and skyscrapers in one city, Dubai
 

Dubai, ekstremernes by

Leder du efter en oase i ørkenen? Reservér fly til Dubai, og opdag fænomenale hoteller, strandferiesteder, souk'er og butikker. Der er ikke sparet på hverken udgifter eller anstrengelser for at gøre Dubai til verdens hovedstad i luksus. Arkitekturen indgyder ærefrygt. Burj Khalifa, den højeste bygning i verden, vil slå dig omkuld - ligesom alt andet, du ser, gør og køber i Dubai.

Mød udfordringen

Holdningen i Dubai har været, at intet er umuligt, efterhånden som alt gøres større og flottere. Restaurant med udsigt? Tjek 122. etage på Burj Khalifa. Svømmetur i et spektakulært vandland? Dyk ned i Aquaventures svømmepøl Shark Lagoon. Og vejret er varmt nok til at slappe af på perlehvide sandstrande året rundt. Dubai er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i De Forenede Arabiske Emirater. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Dubai nu!

Shopping er en oplevelse i Dubai

Guld, perler og diamanter kan findes i overflod i Gold Souk. Vær dog påpasselig - man kan nemt fare vild i denne labyrint af snævre gader. Shopping uden for den gamle by er i de fantastiske indkøbscentre, som er opstillet med underholdning i tankerne. Nyd den indendørs skiløjpe i The Mall of The Emirates eller se et af verdens største akvarier i Dubai Mall. Man forstår godt pointen: Shopping i Dubai er altid en særlig oplevelse.

Fly til Dubai for en unik ferie

Find billige flybilletter til Dubai? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i FAE, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Dubai

 

Flere grunde til at besøge Dubai

 

yelp
Dubai: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 

Dubai: lignende destinationer