KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
Glitter and glamour at night, Los Angeles
 

Fly til Los Angeles, {1}

Returflyvning fra

Nyd en plads i solen

Lev livet som stjernerne gør. Reservér fly til Los Angeles, og tag på luksusshopping på Rodeo Drive eller nyd en mondæn middag i Beverly Hills, Hollywood eller Santa Monica. LA handler om at se og blive set, og heldigvis er vejret altid velvilligt. Lej en bil for at nyde udsigten over byen og San Fernando Valley fra Mulholland Drive, hvor man kan falde i svime over de rige og berømtes overdådige villaer.

Byen for filmfans

I Los Angeles er livet en filmkulisse. Venice Beach ser helt sådan ud som på tv, mens navnene på Hollywood Walk of Fame og et besøg til Universal Studios beviser, at man er i hjertet af filmindustrien. Alt dette og mere til gør LA til det perfekte mål for en storbyrejse eller som udgangspunkt for en længere ferie i Californien eller USA. Bliv overvældet: reservér fly til Los Angeles nu!

Dette er det gode liv

Los Angeles er mere end blot film, surfing og sand. ‘Englenes by’ har luksuriøse restauranter og butikker på hvert et hjørne. Melrose Avenue er ideelt for fans af vintage-mode. Gå på længselsfuld vinduesshopping på den glamourøse Rodeo Drive. Og vidste du, at LA er berømt for sine chilidogs, en god snack, mens man nyder en dag ude i byen. En tur til det magiske kongerige, også kaldet Disneyland, kan let gennemføres fra byen.

Fly til Los Angeles for en unik ferie

Find billige flybilletter til Los Angeles? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i USA, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Los Angeles

 

Flere grunde til at besøge Los Angeles

 

yelp
Los Angeles: Seværdigheder

 

Los Angeles: lignende destinationer