Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Tropiske overraskelser og smukke strande

Hvad med at kombinere en luksusferie på stranden med masser af aktiviteter? Reservér fly til Miami, og nyd det fantastiske syn af dyre biler og gigantiske yachts. Besøg Coral Gables, et kvarter med middelhavsstemning, tag på shopping i Lincoln Road Mall eller udforsk den vidunderlige natur lige uden for byen. Om aftenen er restauranterne og natklubberne i bydelen Miami Beach det sted, man skal være. Miami er et ideelt mål for folk i alle aldre.

Catwalken i Atlanterhavet

I det eftertragtede South Beach finder man Ocean Drive, Atlanterhavets catwalk, hvor alt handler om at se seværdighederne og blive set. Palmetræerne, rulleskøjterne og de pastelfarvede bygninger i art deco-stil skaber den typiske Miami-atmosfære. Floridas varme klima betyder, at Miami er det perfekte strandmål året rundt. Andre populære strande til at nyde sol, hav, sand og tropiske cocktails er Haulover Beach og Virginia Key Beach. Miami er det ideelle mål for en storbyrejse og det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i USA. Forvent at blive overrasket: reservér fly til Miami nu!

Sumpe og tropeøer

Tager man hinsides det glitrende, glamourøse Miami, finder man utrolig overvældende natur. Nationalparken The Everglades tiltrækker over 1 million besøgende om året! Tag en tur med luftbåd og glid gennem sumpene for at se alligatorer og andre vilde dyr. The Florida Keys er også værd at se: Øhavet er forbundet via en syv mil lang bro, som ender i Key West, det sydligste punkt i USA. Glem ikke at tage myggespray med om sommeren!

Fly til Miami for en afslappende ferie

Find billige flybilletter til Miami? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i USA, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Miami

 

yelp
Miami: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Miami International Airport MIA
Valuta: US Dollar (USD)

Tidspunkt: GMT -5 (GMT -4, Mar - Nov)
Transport
Elektricitet: 120 volts, 60Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Miami: lignende destinationer