Det lader til, at din browserversion er forældet.
For sikkert at kunne bruge alle funktioner på KLM.com, anbefaler vi at du opdaterer din browser, eller at du vælger en anden. At fortsætte med denne version kan resultere i at dele af hjemmeside ikke vises ordenligt, hvis den overhovedet gør. Desuden beskyttes sikkerheden af din personlige information bedre med en opdateret browser.

 

Nyd den afslappede atmosfære i San Francisco

Lyst til en tur til en af de mest ikoniske byer i USA? Reservér fly til San Francisco, og oplev byen, som stadig har mere end blot et strejf af tressernes hippiekultur. Nyd udsigten under en gåtur langs Golden Gate Bridge. Eller spis frokost ved det billedskønne Fisherman’s Wharf og tag så færgen over til det berømte fængsel på øen Alcatraz. San Francisco er også kendt for sine mange victorianske huse. De bedste eksempler findes på Alamo Square, som er hjemsted for de berømte Painted Ladies.

Californiens kulinariske perle

Ethvert køkken kan findes i San Francisco - det siges endda, at byen har flest restauranter pr. indbygger i USA. Nyd lækre fiskeretter med en god vin, en gourmethamburger eller en øl på et af de mange lokale bryggerier. En tur med den verdensberømte kabelvogn er selvfølgelig et must. Eller man kan leje en cykel og tage til en af San Franciscos strande. San Fransisco er det ideelle mål for en storbyrejse eller det perfekte udgangspunkt for en længere rundrejse i USA. Forkæl dig selv og reservér fly til San Francisco i dag!

Hinsides broen

Rejser man hinsides Golden Gate Bridge fra San Francisco, ender man i vinland. Napa Valley er den bedst kendte vinregion i Californien, hvor man kan prøve de lækreste aftapninger omgivet af det vidunderlige landskab. Parken Point Reyes National Seashore er også værd at besøge med dens barske klipper og utrolige udsigt. Tæt på San Francisco kan det varmt anbefales at besøge universitetsbyen Berkeley. Enhver, som ser den smukt plejede campus og indbydende indkøbsgader, vil øjeblikkeligt forstå, hvorfor det er så populært at studere her.

Fly til San Francisco for en enestående storbyrejse

Find billige flybilletter til San Francisco? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i USA, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i San Francisco

 

Flere grunde til at besøge San Francisco

 

yelp
San Francisco: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: San Francisco International Airport SFO
Valuta: US Dollar (USD)

Tidspunkt: GMT -8 (GMT -7, Mar - Nov)
Transport
Elektricitet: 120 volts, 60Hz.
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

San Francisco: lignende destinationer