KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
 

Opdag kartoflen og limefrugtens land

Oplev den høje kultur i Peru. Reservér fly til Lima, og opdag historien i den peruvianske hovedstad. Tag en gåtur hen over Plaza Mayor, nyd kirken San Francisco og slap af i en af de mange parker i bydelen Miraflores. Om aftenen venter en rejse med kulinariske opdagelser. Smag på en papa rellena eller en causa ved Mercado Surquillo og test modet med Perus nationale cocktail, Pisco Sour.

Statelige bygninger og livlige pladser

Limas historiske centrum er kompakt og let at gå rundt i. Det bedste udgangspunkt er Plaza Mayor med det store springvand i midten. På denne livlige plads finder man Limas katedral og det statelige rådhus. Nogle få karréer væk ligger den gule kirke San Francisco. Typisk for byen er de smukke træbalkoner, som pryder husene overalt. Om aftenen skal man besøge Circuito Mágico del Água, et sprudlende show af lys og farver. Lima er det ideelle mål for en kulturel storbyferie eller det perfekte udgangspunkt for en længere ferie i Peru. Opdag det selv: reservér fly til Lima nu!

Sydamerikanske overraskelser

Peru er et af de lande, som har det mest usædvanlige køkken i Sydamerika. De mest almindelige ingredienser er kartofler og fisk. Mange fiskerestauranter i Lima er kun åbne indtil frokost, da de lokale kokke kun anser fisk for at være frisk nok til at blive serveret indtil da. Den mest berømte ret er ceviche: rå fisk i limesaft. Når man er mæt, skal man rejse til Nazca-linjerne, de verdensberømte sandtegninger, som er blevet bevaret i løbet af århundrederne. Dette syn nydes bedst fra luften.

Fly til Lima for en inspirerende rundrejse

Find billige flybilletter til Lima? Med KLM starter din ferie i det øjeblik, du går om bord. Din rejse flyver af sted med dit eget underholdningssæt på interkontinentale flyvninger: gratis film, spil og musik. Nyd vores udvalg af snacks eller et lækkert måltid og drikkevarer. Du kan tilføje mange, bekvemme ekstra serviceydelser (nogle til rådighed mod ekstra betaling), og du vil lande i Peru, før du ved det.

Læs mere

Læs mindre

 

Højdepunkterne i Lima

 

Flere grunde til at besøge Lima

 

yelp
Lima: Seværdigheder

Flere seværdigheder
 
Lufthavn: Jorge Chávez International Airport LIM
Valuta: Sol (PEN)

Tidspunkt: GMT -5
Transport
Elektricitet: 220 volts, 60Hz
Vejr:

Læs alle praktiske oplysninger

 

Lima: lignende destinationer