KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Zuid-Afrika

Wijngaard bij Stellenbosch, Zuid-Afrika

Ruige rotskusten en indrukwekkend wildlife

Verlangt u naar avontuur? Boek vliegtickets naar Zuid-Afrika en hoor walvissen zingen bij Hermanus, braai met de swingende bewoners en ga op safari in een van de wildparken. Huur voor het gemak een auto waarmee u verschillende routes kunt volgen. Zoals de Tuinroute die langs rotskusten, stranden en baaien voert. Een vakantie in Zuid-Afrika staat garant voor unieke ervaringen!

 

Naar Zuid-Afrika

De Big Five

Een van de bekendste parken van Zuid-Afrika is het Krugerpark. Ga op safari en spot huppelende antilopen en elegante zebra’s. Maar de adrenaline pompt pas echt door uw lijf als u de Big Five ziet: het luipaard, de neushoorn, leeuw, olifant en buffel. Indrukwekkend van een heel ander kaliber zijn de Drakensbergen. Dit is een ruig massief waar u eindeloos kunt wandelen door valleien, langs watervallen en immense rotsmuren. Altijd al willen duiken met een witte haai? Sla dan Gansbaai niet over. Hier komt u onder water oog in oog te staan met een van de meest gevreesde roofdieren van de oceaan. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Zuid-Afrika! 

In de voetsporen van Nelson Mandela

Naast safari’s heeft Zuid-Afrika nog veel meer te bieden. Fiets in Johannesburg met een gids door de indrukwekkende buitenwijk Soweto en bezoek het aangrijpende Apartheid Museum waar u alles leert over het leven van Nelson Mandela. Maak ook een boottocht naar Robbeneiland, het eiland voor de kust van Kaapstad waar Mandela 18 jaar gevangen zat. Kaapstad zelf is een levendige stad aan de prachtige Tafelberg waar u kunt stappen of  zonnen op het strand. Rijd vanaf hier naar Boulders Beach bij Simon’s Town om pinguïns te zien waggelen of proef wijnen in de streek rond Stellenbosch. Proost!

Vliegtickets naar Zuid-Afrika voor een spectaculaire vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Zuid-Afrika boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Zuid-Afrika snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Zuid-Afrika: alle bestemmingen

Johannesburg EUR 698
Kaapstad EUR 635