KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Olifanten voor de Kilimanjaro, Kilimanjaro
 

Een onvergetelijke klimtocht naar Uhuru Peak

Heeft u zin in een avontuur op grote hoogte? Boek vliegtickets naar Kilimanjaro en laat u overweldigen door een landschap van tropische bossen, vulkanen en gletsjers. Ga de uitdaging aan en beklim deze Afrikaanse reus tot aan besneeuwde top van Uhuru Peak. De kans is groot dat u bijzondere dieren tegen het lijf loopt. En het uitzicht over het Kilimanjaro National Park is a-dem-be-ne-mend!

Een uitdaging voor avonturiers

Wist u dat Mount Kilimanjaro de hoogste berg van Afrika (5892 meter) en de hoogste vrijstaande berg ter wereld is? Deze majestueuze berg ligt in het Kilimanjaro National Park in Tanzania en is zelfs te zien vanuit Nairobi in Kenia. De berg is een onweerstaanbare uitdaging voor klimmers. Trek uw wandelschoenen maar vast aan, want elke geoefende en gezonde wandelaar kan de top halen. Met wat geluk ziet u bijzondere dieren zoals elanden, buffels en apen. Vooral de franjeaap en de blauwe meerkat laten zich graag zien. Kilimanjaro is het ideale startpunt van een avontuurlijke safari of fascinerende rondreis door Oost-Afrika. Ervaar het zelf: boek snel vliegtickets naar Kilimanjaro!

Meren en kraters in Arusha NP

In de buurt van Kilimanjaro National Park ligt nog een natuurpark: Arusha National Park. Hier kunt u wandelen langs meren en eindeloos diepe vulkaankraters. Of ga op jeepsafari en kom oog in oog te staan met  buffels, apen en giraffen. Uniek in Tanzania is ook de mogelijkheid om hier op kanosafari te gaan: al peddelend kunt u het landschap en aanwezige wildlife op een hele bijzondere manier in u opnemen.

Vliegtickets naar Kilimanjaro voor een avontuurlijke klimtocht

Een goedkoop vliegticket naar Kilimanjaro boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Tanzania al snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Kilimanjaro

 

Kilimanjaro: soortgelijke bestemmingen