KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Afrikaans landschap, Entebbe
 

Beleef de betoverende natuur van Oeganda

Kunt u niet wachten om de overweldigende natuur van Oeganda te ontdekken? Boek vliegtickets naar Entebbe en laat u betoveren door deze stad aan het Victoriameer. Ga op avontuur in prachtige natuurparken waar olifanten, giraffen en zebra's vrij rondlopen of kom tot rust op een van de hagelwitte zandstranden. En wat dacht u van kamperen op een onbewoond eiland voor de kust met als kers op de taart een waanzinnige sterrenhemel?

Begin van een onvergetelijke reis door Oeganda

Het charmante Entebbe staat bekend als groene oase met een relaxte sfeer. Ga op minisafari in het Wildlife Education Centre en ontmoet olifanten, leeuwen en chimpansees. Of trek naar de botanische tuinen voor een romantische picknick tussen kleurrijke bloemen, planten en zeldzame vlinders. Voor de durfals is er nog het Reptile Village, waar slangen en krokodillen zich laten bewonderen. Entebbe is de ideale bestemming voor een mooie safari of het startpunt van een rondreis door Oost-Afrika. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Entebbe!

Ontdek het immense Victoriameer

Wist u dat het indrukwekkende Victoriameer het grootste meer van Afrika is? Zowel Oeganda, Kenia als Tanzania grenzen aan haar oevers. Behalve prachtige zonsondergangen vanaf het strand van Entebbe biedt het meer volop activiteit. Maak een cruise langs de kust en bekijk hoe traditionele vissers in kano’s de vangst van de dag binnenhalen. Onmisbaar is een bezoek aan Ngamba Island, waar u kunt spelen met geredde chimpansees. Voor gezellige bedrijvigheid gaat u naar de vismarkt van het traditionele vissersdorp Kasenyi. Er mag geproefd worden!

Vliegtickets naar Entebbe voor een betoverende reis door Oeganda

Een goedkoop vliegticket naar Entebbe boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Oeganda al snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Entebbe

 

yelp
Entebbe: Hotspots

 

Entebbe: soortgelijke bestemmingen