KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
 

Dineren bij zonsondergang

Voor verliefde stellen is het de voornaamste reden om überhaupt de hotelkamer te verlaten: een diner bij zonsondergang. Liefst aan het strand, met de voeten in het zand, een zwoele bries in de haren en verfijnde cuisine op het bord. Aruba biedt daartoe ruim gelegenheid. Het prachtige eiland kan bogen op een groot aanbod van uitstekende restaurants, pal aan zee.

Velen bezoeken Aruba om er hun liefde te bezegelen. Of het nu vóór de grote dag is of erna. In de restaurants op het strand volgden er op menig toetje een aanzoek en een ring. En net als de zeeschildpadden keren vele stellen er na hun omzwervingen over de wereld telkens terug op hetzelfde strand. Ter viering van jubilea, met of zonder kinderen, of gewoon omdat het kan. Eén ding staat vast: een diner bij zonsondergang is een niet te missen hoogtepunt. Laat u inspireren door deze 3 toplocaties!

Liefde, bezegeld met zand en zee
Liefde, bezegeld met zand en zee

Aruba

“Bij Flying Fishbone is van koude voeten geen sprake”

Flying Fishbone

In het lieflijke vissersplaatsje Savaneta treft u Flying Fishbone. Dit restaurant serveert gerechten uit de Caribisch/Europese keuken op prachtige wijze, op het strand. Het claimt de Arubaanse ‘dineren-op-het-zand’-trend te hebben geïntroduceerd. Of dat waar is, doet er niet echt toe, maar feit is wel dat de traditie hier lang teruggaat. Tegenwoordig onderscheidt Flying Fishbone zich door nét een stap verder te gaan: u kunt er dineren met de voeten in de branding.

Passions on the Beach

Een huwelijksaanzoek op het strand in de planning? Als bij de begeerde partner de liefde door de maag gaat, zit het ook bij Passions on the Beach wel goed. Zelfs de gerechten hebben namen die een ja-woord aansporen. Zo is een Perfect Match een voorgerecht van mahi-mahi en coquilles, en een Get Together combineert zeebaars met pittige garnalen. Maar de naam van het restaurant had natuurlijk al een hoop verraden…
Wie kan hier nee tegen zeggen?
Het begint met een zonsondergang…

Barefoot Restaurant

Als een restaurant Barefoot (blootsvoets) heet, kunt u een informele sfeer verwachten. En inderdaad: iedereen is welkom, met of zonder slippers! Probeer er eens een Romance of The Sea, waarin 3 verschillende vissoorten elkaar vinden in citroensaus. Daar past natuurlijk heel goed een koele fles witte wijn bij. Kies een tafeltje in het zand of onder een palapa – altijd met uitzicht op zon, zee, en elkaar.

+ Lees meer

Bekijk op de kaart

Barefoot Restaurant,  L.G. Smith Boulevard 1, Oranjestad