KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Levendige verfkleuren, Mumbai
 

Prikkel uw zintuigen in bruisend Bollywood

Benieuwd naar de kleuren en geuren van India? Boek vliegtickets naar Mumbai en maak kennis met de pittige Indiase keuken en flaneer ’s avonds over de gezellig drukke Marine drive. Eén van de mooiste gebouwen van de stad is het treinstation Victoria Terminus. Verken het historische Coloba-district en verblijf in prachtige resorts. Wist u trouwens dat de goudgele stranden van Goa vanuit Mumbai prima te bereiken zijn?

De poort naar India

Mumbai, voorheen Bombay, is een stad die inwerkt op al uw zintuigen. In de grote markthallen van de Crawford-markt vindt u alles wat India aan groente, fruit en specerijen te bieden heeft. Het symbool van de stad is de Poort van India. In de wijk Kala Ghoda vindt u veel winkels, cafés en historische bezienswaardigheden zoals de Victoriaanse Rajabai-klokkentoren. Mumbai is ook het centrum van de Indiase filmindustrie. Boek een behind-the-scenes-tour en neem een kijkje op de filmsets van Bollywood. Mumbai is de ideale bestemming voor een fascinerende stedentrip of het startpunt van een rondreis door India. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Mumbai!

Ontspannen tussen het groen

Mumbai is een drukke stad en de inwoners blazen dan ook graag even stoom af in het Sanjay Ghandi National Park net buiten de stad. Een van de hoofdattracties hier is de leeuwen- en tijgersafari. Of bezoek de Grotten van Elephanta op het Elephanta-eiland (Gharapuri), 10 kilometer ten oosten van Mumbai. Dit bijzondere monument met hindoeïstisch houtsnijwerk uit de 6e tot 8e eeuw staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst. Zoekt u liever rust ín de stad? Het Kamala Nehru-park met de prachtige hangende tuinen zijn een heerlijke plek voor een wandeling of picknick. Dit park ligt bovenop de Malabar-heuvel waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de stad.

Vliegtickets naar Mumbai voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Mumbai boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt India snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Mumbai

 

Mumbai: soortgelijke bestemmingen