KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Petronas Towers, Kuala Lumpur
 

Ontdek de kleuren en geuren van Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een wervelende stad in een land vol prachtige jungles, theeplantages en tropische stranden. Boek vliegtickets naar Kuala Lumpur en ontdek de groene stadsparken en moderne architectuur van de Maleisische hoofdstad. Proef smaakvolle lokale specialiteiten op de Central Market of bewonder restanten uit de koloniale tijd op het Merdeka-plein. En wie de stad even uit wil kan bijkomen op het groene Langkawi. Op dit idyllische eiland midden in de turkooisblauwe zee is het vrijwel altijd lekker weer.

Petronas Twin Towers als baken van de stad

De skyline van Kuala Lumpur wordt gedomineerd door de Petronas Twin Towers. Deze 2 indrukwekkende reuzen bieden een magnifiek uitzicht over de stad en ze herbergen een grote bioscoop, een aquarium en een orkesthal. Bovendien bevindt zich het mooiste winkelcentrum van Kuala Lumpur in de torens, het Suria KLCC. Liever even ontspannen in een groene omgeving? Pal voor de deur ligt het KLCC-park. Dit levendige park heeft een buitenzwembad en is vooral 's avonds een populaire ontmoetingsplek. Kuala Lumpur is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Maleisië. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Kuala Lumpur!

Het centrum van het centrum

Een heilige plek die u beslist moet bezoeken zijn de Batu-grotten. De grootste grot is 400 meter lang en 100 meter hoog. Dankzij de mooie lichtinval door de gaten in de rotspartijen, krijgt deze plek een magisch karakter. Bezoek ook Bukit Bintang, een wijk in Kuala Lumpur die het centrum binnen het centrum vormt. Dit is een lange straat met winkelcentra, restaurants, bars en souvenirwinkels. Bent u in voor een bruisende avond? Hier gaat het leven 24 uur per dag door.

Vliegtickets naar Kuala Lumpur voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Kuala Lumpur boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Maleisië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Kuala Lumpur

 

Des te meer redenen om Kuala Lumpur te bezoeken

 

yelp
Kuala Lumpur: Hotspots

 

Kuala Lumpur: soortgelijke bestemmingen