Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Costa Rica

Nationaal Park Poas, Costa Rica

Natuurspektakel in tropisch walhalla

Zin om u onder te dompelen in de natuur? Boek vliegtickets naar Costa Rica en raft over de Sarapiqui-rivier of ga paardrijden over de palmstranden bij Samara. Ook een overnachting bij Bribri-Indianen in het tropisch regenwoud is een bijzondere ervaring. Wilt u het stadsleven beleven? Reis dan naar de hoofdstad San José en bezoek hier interessante musea zoals het Goudmuseum en dans ’s avonds de typisch Costa Ricaanse cumbia.

 

Naar Costa Rica

Actieve vulkanen en parken vol dieren

Niet ver bij San José vandaan ligt Arenal, de actiefste vulkaan ter wereld. De feloranje uitbarstingen ’s nachts zijn spectaculair. Bekijk hier ook de vleermuizen in de Venado grotten. En rijd door naar de beroemde mistige oerwouden van Nationaal Park Monteverde. Waar luiaards relaxen en u tussen de boomtoppen door kunt slingeren. Het park heeft ook een verzameling heerlijke warmwaterbronnen. Ook in andere nationale parken zoals Corcovado, Manuel Antonio en Rincón de la Vieja ziet u een aaneenschakeling van wonderschone planten en dieren. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Costa Rica!

Pura vida aan de kust

Costa Ricanen zijn trots op hun pura vida, het ‘pure leven’. Een uitspraak die gebruikt wordt voor alles wat met genieten te maken heeft. U zult begrijpen wat ze bedoelen als u in een hangmat op het roze flamingostrand van Playa Flamingo ligt. Actievelingen kunnen uitstekend surfen in Tamarindo en Dominical. Huur een auto, gooi een surfplank achterin en zoek ook een van de vele verlaten baaitjes op! Of ga per boot naar Nationaal Park Tortuguero dat alleen via het water of met een vliegtuig te bereiken is. Hier leeft de roodoogmaki-kikker, een groene boomkikker met felrode ogen en blauw gele poten. Wist u dat Costa-Rica wel 133 soorten kikkers en padden kent? Maar ook kleurige toekans, luidruchtige brulapen en sluwe kaaimannen bewonen het natuurgebied. Op de stranden kunt u pasgeboren schildpadjes massaal naar de zee zien ploegen. Hartverwarmend!

Vliegtickets naar Costa Rica voor een avontuurlijke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Costa Rica boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Costa Rica snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

De hoogtepunten van Costa Rica

 

Costa Rica: alle bestemmingen

San Jose EUR 579
Liberia-Guanacaste EUR 606