KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
 

Verslavende mix van historie, rum en cultuur

Oude Amerikaanse auto’s in pasteltinten, vrouwen die dikke sigaren roken en overal de geur van Havana-rum. Boek vliegtickets naar Havana en ga even terug in de tijd in deze Cubaanse hoofdstad. Bezoek het Museo de la Revolución en volg de Ernest Hemingway-route. Terwijl de klanken van salsa door de straten schallen, geniet u op een terras van de nationale cocktail: de Cuba Libre. Havana zal u beslist fascineren!

Ontdek de wijken Vedado en Miramar

Havana is een betoverende stad in al haar facetten. Door het communisme heeft de tijd er stilgestaan en dat is te zien in het straatbeeld. Toppers zijn de wijken Vedado met zijn 19e-eeuwse gebouwen en Miramar, waar u prachtige koloniale herenhuizen kunt bewonderen. Of wandel de Hemingway-route en loop langs een aantal van de favoriete plekken van deze wereldberoemde schrijver. Havana is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Cuba. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Havana!

Geniet van kunst, cultuur en strand

Het kloppend hart van Havana is Plaza de la Catedral. Aan dit bruisende plein bevindt zich de fraaiste kathedraal van de stad. Strijk neer op een bankje en geniet van de altijd aanwezige straatmuzikanten en dansers. Geregeld worden hier ook kleine markten gehouden waar prachtige handgemaakte kunstwerken worden verkocht. Even toe aan zon, zee en strand? Plan een stranddag in Varadero, de bekendste badplaats van Cuba. Varadero wordt ook wel Playa Azul genoemd, wat letterlijk blauw strand betekent.

Vliegtickets naar Havana voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Havana boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Cuba snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Havana

 

Des te meer redenen om Havana te bezoeken

 

yelp
Havana: Hotspots

 
Luchthaven: Internationale luchthaven José Martin HAV
Valuta: Cubaanse peso (CUP)

Tijdzone: GMT-5 (GMT-4, mrt - okt)
Vervoer
Netspanning: 110/220 volt, 60 Hz
Weer:

Lees alle praktische info

 

Havana: soortgelijke bestemmingen