KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De blauwe wateren van Curaçao
 

Ontdek de relaxte eilandsfeer van Curaçao

Houdt u van zon, zee, strand en… romantiek? Boek vliegtickets naar Curaçao voor een onvergetelijke vakantie en ontdek dit relaxte eiland in de Caribische Zee. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, snorkel tussen honderden gekleurde vissen en dineer op het strand bij zonsondergang.In de historische straten van Willemstad vindt u prachtige huizen met vrolijk gekleurde gevelsen u kunt er bovendien uitstekend winkelen. Curaçao is een plek om van te houden!

Parelwitte stranden en springende dolfijnen

De stranden van Curaçao hebben een grote aantrekkingskracht. Parelwit zand, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee, wat wilt u nog meer? Eén van de populairste activiteiten is het zwemmen met dolfijnen. Laat u door het water trekken aan de vinnen van deze vrolijke dieren en ga met ze op de foto: een ervaring om nooit meer te vergeten! Verken ook de onderwaterwereld want die is al bijna net zo kleurrijk als het leven op het eiland zelf. Er zijn duikmogelijkheden te over en vanaf vrijwel elk strand kan gesnorkeld worden. Curaçaois een ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie of romantische huwelijksreis. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Curaçao!

Het Amsterdam van de Caraïben

Willemstad is de hoofdstad van het eiland en wordt ook wel vaak het Amsterdam van het Caribisch gebied genoemd. De stad dankt haar bijnaam aan de gekleurde grachtenpanden die erg aan de Nederlandse hoofdstad doen denken. Willemstad ademt een ontspannen sfeer: u kunt hier heerlijk eten in de vele restaurants. Wie meer wil weten over het koloniale verleden van Curaçao bezoekt het Kura Hulanda museum.

Vliegtickets naar Curaçao voor een zalige strandvakantie

Een goedkoop vliegticket naar Curaçao boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Caraïben snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Curaçao

 

Des te meer redenen om Curaçao te bezoeken

 

yelp
Curaçao: Hotspots

 

Curaçao: soortgelijke bestemmingen