KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Kleurrijke huizen, Sint-Maarten
 

Ontdek St. Maarten's exotische verrassingen

Groene heuvels, prachtige baaien en een indrukwekkende onderwaterwereld maken St. Maarten tot een droombestemming. Boek vliegtickets naar St. Maarten en ontdek de levendige hoofdstad Philipsburg, bezoek het Simartin Museum en geniet optimaal van alle watersportmogelijkheden die het eiland biedt. Op de hagelwitte zandstranden van het eiland waant u zich even heel ver weg van de bewoonde wereld. St. Maarten is met recht een tropisch paradijs op aarde.

Van onderwaterwereld tot Fort William

Het kloppend hart van St. Maarten is Philipsburg. Dwaal door de smalle straatjes en over sfeervolle pleinen en bewonder de kleurrijke Caribische archictectuur. In de vele cafés en restaurants kunt u terecht voor lokale specialiteiten of een verkoelend drankje. Bezoek ook vooral de 2 historische forten die het eiland rijk is: Fort Amsterdam en Fort Willem. Vanaf deze laatste heeft u een fenomenaal uitzicht over de stad en de oceaan. St. Maarten is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in het Caribisch gebied. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar St. Maarten!

Geliefde bestemming voor watersporters

Water speelt een belangrijke rol op St. Maarten. Ga zeilen, zwemmen of verken de adembenemende onderwaterwereld met een snorkel of duikuitrusting. Bezoek ‘s avonds Maho Village, hét entertainmentcentrum van St. Maarten. Hier vindt u grote casino's, winkels, bars, restaurants en nachtclubs. Heel anders is Kimsha Beach, dat bekendstaat om de concerten en feesten die er worden georganiseerd. U ziet, op St. Maarten gaat de ontspannen Caribische flair samen met een mondaine 'vibe'.

Vliegtickets naar St. Maarten voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar St. Maarten boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt St. Maarten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Sint Maarten

 

yelp
Sint Maarten: Hotspots

 

Sint Maarten: soortgelijke bestemmingen