Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

België

Belgische pralines

Frieten eten en biertjes proeven

Op zoek naar een sportieve vakantie vol cultuur? Boek vliegtickets naar België en bezoek de Sint-Baafskathedraal in sfeervol Gent of winkel naar hartenlust in de havenstad Antwerpen. Belgen staan bekend om hun liefde voor wielrennen. Stap zelf ook op de fiets en rijd naar Knokke. Als beloning bestelt u friet op het strand die u diep doopt in een bakje mayonaise. Eet smakelijk!

 

Naar België

Maak een historische stedentrip

Belgische steden zitten vol historische hoogtepunten. Bekijk de gildehuizen en het gotische stadhuis aan de Grote Markt in Brussel. En sla natuurlijk het bouwwerk Atomium en het beeldje Manneken Pis niet over. Beide zijn iconen van de stad! Voor een romantische stedentrip moet u in Brugge zijn. Stap hier op een bootje en vaar onder idyllische bruggetjes door. Of bezoek chocolademuseum Choco-Story en proef de verschillende biertjes in een van de vele Belgische biercafé’s. Amai, da’s genieten! Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar België!

Paradijs voor kinderen

De kabouters van Plopsaland voor de kleinsten, de achtbanen van Walibi voor het hele gezin en de experimenten van Technopolis voor de oudere kinderen. België heeft vele fantastische pretparken. Maar ook de heuvels van de Ardennen zijn een walhalla voor kinderen en ouders die van een uitdaging houden. Kanoën, abseilen en mountainbiken, het kan er allemaal. Of maak een spannende tocht langs metershoge druipstenen in de wereldberoemde Grotten van Han.

Vliegtickets naar België voor avontuurlijke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar België boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt België snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

België: alle bestemmingen

Brussel EUR 99