KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Duitsland

Vakwerkhuis in Bacharach, Duitsland

Schlagers in de stad

Op vakantie naar het land van schlagers, bier en pretzels? Boek vliegtickets naar Duitsland en ontdek alle verschillende soorten landschappen die dit land te bieden heeft. In het zuiden paraglidet u van bergen, fietst u tussen de heuvels door en roeit u over meren. In het noorden kunt u wandelen en zonnen aan de kust. Bent u met het gezin? De kinderen zullen Movie Park, Legoland en Europapark zeker waarderen!

 

Naar Duitsland

Steden vol historie

Kunstzinnige steden vol historie en hippe uitgaansmogelijkheden. In Duitsland barst het ervan. Natuurlijk staat de hoofdstad Berlijn op nummer één. Loop onder de symbolische Brandenburger Tor door en leer meer over de geschiedenis van de Berlijnse Muur in museum Checkpoint Charlie. Overal in de stad zijn nog stukken muur te zien maar de langste is de East Side Gallery. Kunstenaars en straatartiesten hebben zich op dit stuk muur helemaal uitgeleefd met kleurrijke kunstwerken. Historie van een ander kaliber vindt u in Keulen. Hier staat de grootste kathedraal van Duitsland: De Dom. Dit bedevaartoord trekt veel bezoekers dankzij relikwieën van de Drie Koningen die zich hier al eeuwenlang bevinden. Laat u verassen: boek snel een vliegticket naar Duitsland!

Traditionele evenementen

In uw dirndl of lederhose braadworsten eten en proosten met grote pullen bier. Oktoberfest, en dan met name die in München, is Duitslands bekendste evenement. Maar ook de gezellige kerstmarkten in december zijn een attractie. Met een warm glühweintje in de hand slaat u uw kerstinkopen in bij idyllische houten stalletjes. Houdt u van sprookjes? Maak dan een trip naar het schitterende Neuschwanstein-kasteel. Dit kasteel is door Walt Disney gebruikt als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland. Bij de eerste aanblik van dit elegante kasteel midden tussen de bergen, zult u meteen begrijpen waarom.

Vliegtickets naar Duitsland voor een fantastische vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Duitsland boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Duitsland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

De hoogtepunten van Duitsland