KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Stadsdeel Le Plateau, Montreal
 

Ontdek de historische stad

Zin in een stedentrip vol cultuur en culinaire geneugten? Boek vliegtickets naar München en ontdek de stad van voetbalclub Bayern München. Bezoek het jaarlijkse bierfeest 'Oktoberfest' of één van de vele bierhallen die het hele jaar open zijn. Autoliefhebbers zullen BMW World zeker waarderen en voor een dosis historie is de indrukwekkende Frauenkirche de aangewezen plek. München is een stad vol mogelijkheden!

Stad vol historie

Het historische Mariënplatz is het kloppend hart van München. Strijk hier neer op een terras of wandel langs de prachtige panden. Vlakbij dit plein ligt de Viktualienmarkt: een dagelijkse markt vol bloemen, verse groente en Duitse worsten. Wilt u de stad eens van bovenaf bekijken? Voor een spectaculair uitzicht beklimt u de toren van de Sint-Peterskerk. München is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Duitsland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar München!

Engelse tuinen en sprookjeskastelen

Liefhebbers van groen en natuur kunnen hun hart ophalen in de Englischer Garten. Wandel over slingerende lanen, langs meertjes en weilanden. De Amerikaanse architect Sir Benjamin Thompson heeft hiermee geprobeerd het typische Engelse landschap na te bootsen. Dorst gekregen? Het stadspark telt maar liefst 4 Biergartens en talloze eetgelegenheden waar u even bij kunt tanken. Maar ook buiten de stad is veel te doen. München ligt in een regio vol kastelen. Bezoek vooral Neuschwanstein: een waar sprookje!

Vliegtickets naar München voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar München boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Duitsland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Munchen

 

yelp
Munchen: Hotspots

 

Munchen: soortgelijke bestemmingen