KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Neues Schloss, Stuttgart
 

Indrukwekkende voorstellingen en gezellige biertuinen

Op zoek naar een gevarieerde stedentrip? Boek vliegtickets naar Stuttgart en koop de mooiste kleding in Königstrasse of bezoek de Wilhelma dieren- en plantentuin. Ook de natuur om Stuttgart heen maakt de stad aantrekkelijk. Fiets bijvoorbeeld op uw gemak langs de wijngaarden voor een proeverij in een van de wijnboerderijen. Heeft u de smaak te pakken? Dan kunt u in de stad nog even doorgaan in een van de gezellige biertuinen. Proost!

Uitkijken over het autowalhalla

Autohelden Carl Benz, Gottlieb Daimler en Ferdinand Porsche: allemaal komen ze uit Stuttgart. Het is dan ook niet zomaar het walhalla voor autoliefhebbers. Bewonder historische prachtexemplaren in het Mercedes-Benz Museum en aanschouw de hipste sportwagens in het futuristische gebouw van het Porsche Museum. Een echte blikvanger in Stuttgart is de 217 meter hoge televisietoren. Vanaf hier tuurt u niet alleen over de stad maar ook over de Schwäbische Alb en het Zwarte Woud. Stuttgart is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Stuttgart!

Picknicken tussen kastelen

Met mooi weer kunt u picknicken in de bekende, vlak naast elkaar gelegen parken Schillerplatz en Schlossplatz. Geniet van een pretzel terwijl u uitkijkt op de Stiftskirche, Fruchtkasten en het Schillermonument. Of bewonder de kastelen Altes Schloss en Neues Schloss en wandel naar het Kunst Museum Stuttgart voor de mooiste hedendaagse kunst. Ook entertainment staat hoog in het vaandel in Stuttgart. In het Staatstheater woont u de prachtigste ballet-, theater- of operavoorstellingen bij. En het SI-Erlebnis-Centrum verzorgt legendarische concerten en musicals. Toll!

Vliegtickets naar Stuttgart voor culturele vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Stuttgart boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Duitsland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Stuttgart

 

yelp
Stuttgart: Hotspots

 

Stuttgart: soortgelijke bestemmingen