KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
 

Gezellige Ierse pubs en straten vol historie

Op stedentrip naar een bruisende stad te midden van oogstrelende natuur? Boek vliegtickets naar Dublin en bewonder de adembenemende natuur net buiten de stad. Drink een ‘pint’ Guinness-bier ('the black stuff') in typisch Ierse pubs en dwaal door Middeleeuwse steegjes in het historische stadscentrum. Gaelic football is nationale sport nummer 1 en als u geluk heeft speelt Ierland een thuiswedstrijd in Croke Park.

Dublin, verrassend voor jong en oud

Het oude havengebied tussen Talbot Memorial Bridge en Point Depot is ‘hip and happening’. In deze Dublin Dockland’s komen oud en nieuw meesterlijk samen. Dat is bijvoorbeeld terug te zien in een oude tabaksfabriek die voorzien is van een glazen gevel. De campus van het historische Trinity College is ook zeker een bezoek waard. In de immense bibliotheek waant u zich even in een Harry Potter-film. Met kinderen is ook de Dublin Zoo erg leuk. Dublin is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Ierland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Dublin!

Van luxe golfbaan tot swingende clubs

Wellicht denkt u bij Dublin niet direct aan strand maar de Dublin Bay heeft een prachtige kustlijn. De baai grenst aan het centrum van de stad. Hier ligt tevens één van Dublin’s mooiste golfbanen; de Royal Dublin Golf Club. De club ligt op een eiland dat van grote ecologische betekenis is vanwege de vele verschillende watervogels en steltlopers. Na een potje golf is de wijk Temple Bar dé plek voor een lekker hapje en drankje. Deze buurt vormt het gastronomisch centrum van Dublin en is één van de meest sfeervolle wijken van de stad. Hier vindt u gezellige pubs, smaakvolle restaurants en ook voor een avond dansen bent u hier aan het juiste adres.

Vliegtickets naar Dublin voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Dublin boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Ierland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Dublin

 

Des te meer redenen om Dublin te bezoeken

 

yelp
Dublin: Hotspots

 

Dublin: soortgelijke bestemmingen