KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Basilica di Santa Maria del Fiore, Florence
 

Genieten van highlights en verborgen pareltjes

Florence wordt ook wel bestempeld als de mooiste stad van de wereld vanwege de overdaad aan geschiedenis, kunst, cultuur en mode. Boek vliegtickets naar Florence en geniet van de Italiaanse keuken in de vele restaurants. Koop een ijsje op de beeldschone Ponte Vecchio en ontdek verborgen pareltjes als het Cenacolo di Sant’Apollonia en het Palazzo Davanzati. Hoe je het ook wendt of keert, in Florence komt ieder mens ogen en oren tekort.

Beleef de Renaissance in Florence

Het L-vormige Piazza della Signoria uit de 13e eeuw wordt wel gezien als het belangrijkste plein van Florence. Het is een zeer geliefde ontmoetingsplek van zowel de inwoners van de stad als haar bezoekers. Aan het plein vindt u het paleis Palazzo Vecchio dat een museum herbergt met een geweldige kunstcollectie uit de Middeleeuwen en de Renaissancetijd. Florence is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Italië. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Florence!

Optimaal genieten van 'la dolce vita'

Een gebouw waar u letterlijk en figuurlijk niet omheen kunt in Florence, is de Duomo die stamt uit 1296. Deze 'Basilica di Santa Maria del Fiore' heeft een opvallend rode koepel en de bouw van deze indrukwekkende kathedraal heeft bijna 200 jaar geduurd. Florence biedt onderdak aan een gigantische collectie Renaissancekunst, met de Galleria degli Uffizi als koploper. Daarnaast is Florence bij uitstek geschikt om te genieten van 'la dolce vita', slenterend door de talloze modestraten met chique winkels. Ultiem geluk ervaart u op een van de vele terrassen, drinkend van de best denkbare cappuccino.

Vliegtickets naar Florence voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Florence boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Italië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Florence

 

yelp
Florence: Hotspots

Meer hotspots
 

Florence: soortgelijke bestemmingen