KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Galleria Vittorio Emanuele II, Milaan
 

Ontdek de schoonheid van Milaan

Op zoek naar een stedentrip vol culturele heerlijkheden? Boek vliegtickets naar Milaan en ontdek de stad waar Gucci, Armani en Versace net zo normaal zijn als de dagelijkse kop espressokoffie. Kunstfanaten haasten zich naar Castello Sforzesco dat maar liefst 12 mini-musea herbergt. Voordat u zich naar uw hotel begeeft, kunt u ’s avonds natuurlijk genieten van de Italiaanse keuken in een van de vele toprestaurants. Milaan heeft klasse op elk denkbaar vlak!

De moderne Italiaanse meesters

Milaan is dé modestad van Europa. Grote labels als Versace en Valentino hebben hier hun hoofdkantoor én natuurlijk een winkel. In de prachtige Galleria Vittorio Emanuele II zijn vrijwel alle grote modemeesters vertegenwoordigd. Vergeet niet omhoog te kijken: het glazen dak van de galerij is onovertroffen. Nog zo’n architectonisch meesterwerk is La Scala, waar u kunt genieten van fantastische operavoorstellingen. Milaan is een ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Italië. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Milaan!

Schuif aan bij het laatste avondmaal

Milaan staat ook bekend om haar Italiaanse meesters uit vervlogen tijden. Het grootste kunstwerk uit de Renaissance hangt in deze stad: ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci. U kunt dit kunstwerk bewonderen in de kloosterrefter bij de Santa Maria delle Grazie. De Duomo di Milano is wellicht de grootste trekpleister van Milaan. De witte kerk torent hoog boven het Piazza del Duomo uit en is gedecoreerd met maar liefst 3500 beelden. Om de stad in al haar glorie te ervaren, neemt u de lift naar het dak van deze kathedraal waar u een schitterend uitzicht heeft over Milaan.

Vliegtickets naar Milaan voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Milaan boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Italië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Milaan

 

Des te meer redenen om Milaan te bezoeken

 

yelp
Milaan: Hotspots

 

Milaan: soortgelijke bestemmingen