KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Uitzicht over de stad, Rome
 

Het eeuwenoude Rome prikkelt alle zintuigen

Proef de sfeer van de grootste stad van Italië. Boek vliegtickets naar Rome en ontdek indrukwekkende bouwwerken uit de Romeinse tijd. Loop gratis naar binnen bij het Pantheon of boek een rondleiding voor het Forum Romanum. Dit was ooit het broeiende centrum van de stad. En als u er toch bent, geniet dan zeker van de lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken. Van ijs tot wijn en pasta: alles smaakt hier fantastisch.

De fascinerende sfeer van weleer

Rome staat vol oude bouwwerken. Alsof u met een tijdmachine in de Oudheid terecht bent gekomen. Het Colosseum bijvoorbeeld is het grootste amfitheater uit de Romeinse tijd. Ook in Vaticaanstad zijn de gebouwen fraai. Van de Sint Pieterskerk zeggen ze dat het de mooiste basiliek ter wereld is. U mag het zelf bepalen. Ontdek in dit dwergstaatje ook het werk van de oude meesters. Zoals de Sixtijnse Kapel van Michelangelo. Rome is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Italië. Boek snel een vliegticket naar Rome!

Rome smaakt naar meer

In Italië draait het leven om eten. In Rome dus ook. Geniet dubbel van de verkoeling als u bij de Trevifontein een Italiaans ijsje eet. En zoek een restaurant in de buurt van de Spaanse Trappen. Het is een hele romantische plek. Zin in iets vers? Ook dan zit u in Rome goed. De markt Piazza di San Cosimato staat vol fruit, groente en andere etenswaar.

Vliegtickets naar Rome voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Rome boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Italië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Rome

 

Des te meer redenen om Rome te bezoeken

 

yelp
Rome: Hotspots

Meer hotspots
 

Rome: soortgelijke bestemmingen