KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Vissersdorp Dyrestad, nabij Kristiansand
 

Verse zalm en zomerconcerten

Een gezellige stedentrip? Boek vliegtickets naar Kristiansand en bezoek het miniatuurstadje in Vest-Agder Museum en bekijk de enorme verzameling cactussen in Agder Natuurmuseum en Botanische Tuin. Of duik de zee in bij Bystranda, waar ook het Palmesus Beach Festival wordt gehouden. In het Ravnedalen Valley Nature Park kunt gezellige zomerconcerten bijwonen. Of koop een kaartje voor een festival in Kilden, het centrum voor de podiumkunsten!

Kinderparadijs

Kristiansand is net als de rest van Noorwegen buitengewoon kindvriendelijk. Neem uw kinderen mee naar Kristiansand Zoo en Amusement Park en wandel van de tijgers naar het waterparadijs. Of bezoek het Kanonmuseum van Kristiansand waar u een van de grootste kanonnen ter wereld kunt zien. Ook leuk: een ritje met een stoomtrein over de Setesdalsbanen, een oude spoorlijn. Kristiansand is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Noorwegen. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Kristiansand!

Wandelen door de oude stad

Posebyen is het oudste en meest karakteristieke gedeelte van de stad. Wandel er langs gezellige witte rijtjeshuizen die vroeger voor de arbeiders bestemd waren. Liever even de stad uit? Sla dan een balletje op de prachtige golfbaan. Of stap op een bootje om uw eigen zalm te vangen. Terug op de wal kunt u nog wel even bij de visserijhaven blijven hangen. Want door de gezellige grachten en restaurants is het een van de meest populaire plekken in de stad om te ontspannen!

Vliegtickets naar Kristiansand voor gezellige stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Kristiansand boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Noorwegen snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Kristiansand: Hotspots

 

Kristiansand: soortgelijke bestemmingen