KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De oude stad, Warschau
 

Ontdek het historische Warschau

Zin in een bijzondere stedentrip? Boek vliegtickets naar Warschau en bezoek het gezellige Rynek Starego Miasta vol gekleurde herenhuizen. Dwaal door de sfeervolle straten van het Praga-district of loop de koninklijke route over de chique Krakowskie Przedmieście. Ontspannen kan tussen de vele bomen, meertjes en brede lanen van het Łazienki-park.

Aaneenschakeling van nieuw en oud

De oude straten en historisch uitziende panden doen anders vermoeden, maar Warschau is na de Tweede Wereldoorlog vrijwel compleet opnieuw opgebouwd. Bezichtig zeker het Wilanów-paleis, het koninklijke buitenverblijf en enige paleis dat niet verwoest is in de oorlog. Ook de prachtige Johanneskathedraal is absoluut een bezoek waard. Muziekliefhebbers mogen het Chopinmuseum niet overslaan: deze componist was één van Warschau’s bekendste inwoners. Warschau is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Polen. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Warschau!

Van oudheid tot moderne voorzieningen

Warschau is een moderne, levendige metropool vol bruisende cafés en sfeervolle restaurants. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. Neem een kijkje in het Śródmieście-district, het culturele hart van Warschau, of bezoek het imposante Paleis van Cultuur en Wetenschap. In dit hoogste gebouw van Polen vindt u bioscopen, musea en theaters. Even de stad uit? Het Nationaal Park Kampinos is de plek voor een ontspannen uitstapje. Bovendien vindt u hier 30 meter hoge zandduinen: de hoogste van Europa!

Vliegtickets naar Warschau voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Warschau boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Polen snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Warschau

 

yelp
Warschau: Hotspots

 

Warschau: soortgelijke bestemmingen