KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Het sprookjesachtige marktplein van Wroclaw
 

Een sprookje in Polen

Houdt u van sprookjes? Boek vliegtickets naar Wroclaw en ga terug in de tijd in deze prachtige historische stad. Dwaal door kleurrijke straten, vaar met een bootje over de Oder-rivier of bezoek het openluchtmuseum voor oude neonreclames. Wroclaw is de perfecte stad voor een culturele stedentrip.

Bruggen en marktpleinen

Wroclaw is gelegen op 12 verschillende eilanden die met elkaar worden verbonden door meer dan 100 bruggen. Een wandeling langs de oevers van de Oder is dan ook een must. Vergeet ook niet om een slotje te hangen aan de Tumski-brug. Het hart van Wroclaw is de Rynek, het belangrijkste marktplein van de stad en een van de grootste van Europa.

Bewonder de verschillende gevels en drink een drankje op een van de vele terrassen. Hier een middag doorbrengen is geen straf. Wroclaw is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een rondreis door Polen. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Wroclaw!

De kabouters van Wroclaw

Wroclaw is beroemd om de vele kabouterbeeldjes die door de stad heen te vinden zijn. Het zijn er inmiddels honderden en bij het toeristenbureau kunt u een route halen die u langs de mooiste kabouters leidt. Trek gekregen van al dat lopen? Strijk dan neer in een restaurant en proef de typisch Poolse pierogi: deegenvelopjes met verschillende vullingen. Wroclaw heeft zelfs een speciaal pierogi-restaurant: Pierogarnia. Een aanrader voor een heerlijk avondje genieten!

Vliegtickets naar Wroclaw voor een onvergetelijke reis

Een goedkoop vliegticket naar Wroclaw boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Polen snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Wroclaw