KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Spanje

Alhambra in Granada, Spanje

Tapas en pintxos in het land van Gaudí

Genieten van het goede leven in Zuid-Europa? Boek vliegtickets naar Spanje, bezoek de musea in Madrid, trek door indrukwekkende gebergtes in de Extremadura-regio of bewonder de Moorse architectuur in het zuidelijke Andalusië. Maak kennis met de relaxte Mediterraanse levensstijl en geniet van de zon op de vele stranden. Viva la vida!

 

Naar Spanje

Spaanse meesterwerken

Spanje staat bekend om grote artiesten zoals Salvador Dalí, Pablo Picasso en Antoni Gaudí. Bezoek in Barcelona de Sagrada Familia, het meesterwerk van Gaudí. Aan de basiliek wordt al zeker een eeuw gewerkt, maar er is gelukkig al genoeg te bewonderen. In de vele musea van hoofdstad Madrid vindt u meer meesterwerken. Neemt u liever een verfrissende duik? Ook dat kan in Barcelona. De Spaanse kust is sowieso een aaneenschakeling van prachtige stranden. Ga bijvoorbeeld naar de Costa del Sol of vlieg naar een van de zonnige Canarische Eilanden. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Spanje!

Tapas en sangria

Tapas, gazpacho of een Spaanse tortilla. In Spanje smult u als u wilt van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat van de smaakvolle Spaanse keuken. Voor de beste paella gaat u naar Valencia terwijl het noordelijke Baskenland vooral bekend staat om overheerlijke pintxo’s. Dineren doet u in Spanje pas laat op de avond. Neem daarvoor gerust de tijd, want lang tafelen kunnen de Spanjaarden als de beste. Wilt u er een typisch Spaans drankje bij bestellen? Neem dan een kannetje sangria, gemaakt van wijn, suiker en vruchten. Sluit de avond in stijl af in een echte flamencobar waar gepassioneerde danseressen met hun castagnetten klapperen. Olé!

Vliegtickets naar Spanje voor een zonnige bestemming

Een goedkoop vliegticket naar Spanje boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Spanje snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder