KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Blauwe Moskee bij nacht, Istanbul
 

Beleef deze dynamische stad aan de Bosporus

Ontdek de stad waar Oost en West elkaar ontmoeten. Boek vliegtickets naar Istanbul en dompel uzelf onder in een bijzondere cultuur. Wandel over de Galatabrug, bezoek een van de traditionele hammams en maak een romantische boottocht over de Bosporus. In de Grand Bazaar en de Spice Bazaar vindt u sprookjesachtige olielampen en de heerlijkste kruiden in elke denkbare kleur. U zult beslist niet met lege handen naar huis gaan!

Stad met een betoverende geschiedenis

Geschiedenis- en cultuurliefhebbers kunnen zichzelf in Istanbul eenvoudig vermaken. De stad staat vol prachtige gebouwen waarvan het Topkapipaleis, de Blauwe Moskee en de Hagia Sophia ongetwijfeld de bekendste zijn. Deze staan in het historische Sultanahmet-district. Ook aan de andere kant van het water is genoeg te zien. Hier staat de eeuwenoude Galata-toren. Istanbul is een ideale bestemming voor een culturele stedentrip of het startpunt van een vakantie in Turkije. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Istanbul!

Een nachtleven om van te dromen

Natuurlijk is het nachtleven in de stad als een sprookje uit duizend-en-één-nacht . Er zijn namelijk talloze mogelijkheden. Het gebied rondom het Taksimplein is een populair uitgaansgebied. In de smalle straatjes vindt u ontelbare restaurants en clubs waar u voortreffelijk kunt eten en tot in de late uurtjes kunt dansen. In de luxe wijk Ortaköy aan de Bosporus wordt u pas echt in de watten gelegd. Hier liggen een aantal van de meest hippe clubs van Istanbul, waarvan Reina met stip op één staat. Deze club heeft meerdere fantastische restaurants, een dansvloer in de openlucht en fenomenale uitzichten op de Bosporusbrug.

Vliegtickets naar Istanbul voor een verrassende stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Istanbul boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Turkije snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Istanbul

 

Des te meer redenen om Istanbul te bezoeken

 

yelp
Istanbul: Hotspots

Meer hotspots
 

Istanbul: soortgelijke bestemmingen