KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Voetgangersbrug Salford Quays, Manchester
 

Ontdek de veelzijdigheid van Manchester

Manchester is een bijzonder veelzijdige stad. Boek vliegtickets naar Manchester en bezoek de Chester Zoo en Old Trafford, de thuisbasis van voetbalclub Manchester United. Met bijzondere kunstgaleries, een historisch centrum en een rijk uitgaansleven hoeft u zich in deze stad geen moment te vervelen. En binnen een uur zit u aan de prachtige Engelse kust waar u even heerlijk uit kunt waaien.

Kunst en cultuur in overvloed

Manchester heeft een aantal schitterende musea. The Lowry is het kunst- en cultuurcentrum van de stad, gelegen in het Quays-gebied. Bezoek de galeries van dit bijzondere centrum of ga naar een voorstelling in één van de 2 inpandige theaters. Iets verderop ligt het Imperial War Museum. Het gebouw is ontworpen door de wereldberoemde architect Daniel Libeskind. Het is alleen al vanwege de architectuur een bezoek waard. Op stap met kinderen? Voor hen is het interactieve Legoland Discovery Center fantastisch. Manchester is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Engeland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Manchester!

Van 'Curry Mile' tot Beetham Tower

Trek in iets lekkers? De ‘Curry Mile' is een straat met meer dan 200, met name Indiase en Pakistaanse restaurants. De straat is 1 mijl lang en een wirwar van verlichte gevels en neonreclames. Voor een indrukwekkend uitzicht is de imposante Beetham Tower de aangewezen plek. Dit hoogste residentiële gebouw van het Verenigd Koninkrijk is 165 meter hoog en is opgetrokken uit glas. Bij goed weer kunt u zover kijken dat zelfs Liverpool en Blackpool te spotten zijn!

Vliegtickets naar Manchester voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Manchester boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt het Verenigd Koninkrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Manchester

 

yelp
Manchester: Hotspots

 

Manchester: soortgelijke bestemmingen